Aanbod/Tarief

“Humor en liefde hebben een transformerende kracht.”

 
 

 

Holistische begeleiding

 

We starten de begeleiding altijd met een intake. Een gesprek waarin we naast een kennismaking ook jouw hulpvraag duidelijk proberen te krijgen.  In dit gesprek kan je alle vragen stellen die je op dat moment hebt. Na dit gesprek ga je naar huis en denk je na of je verder wil met een traject bij mij.  Als je de keuze maakt om verder te gaan, stemmen we af wat jouw doelen zijn en gaan we daadwerkelijk aan de slag.

 

Naast aandacht voor mentale en of spirituele vraagstukken heb ik ook praktische aandacht voor jouw leefstijl ten aanzien van voeding, slaap en beweging.

 

In mijn werk maak ik met liefde gebruik van mijn rugzak vol effectieve methodieken opdrachten en oefeningen.

Hierbij kan je denken aan: 

 

Schaalwandelen

Een praktische en effectieve methode om helderheid te krijgen over de te zetten stappen om je doel te behalen.

Hierbij worden (kleine, haalbare) stappen gevisualiseerd en ervaren door middel van vloerankers. 

 

Reiki

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Heel effectief om blokkades los te maken. 

 

Massage/aanraking

Hierbij maak ik gebruik van verschillende massagetechnieken om spanning die in het lichaam vast zijn gaan zitten los te maken. 

 

Opstellingen  met stenen

Bij deze methode breng je een vraagstuk in waarover je helderheid wil krijgen. Denk hierbij  bijvoorbeeld aan de verhoudingen in je gezinssituatie of op je werk. De opstelling levert je inzicht op achterliggende aspecten van je vraagstuk zonder oordeel. Het is geen zoektocht naar een schuldige.

 

Innerlijk kind-werk

Als kind hebben we verschillende overlevingsstrategieën ontwikkeld, gebaseerd op ervaringen en overtuigingen die we toen hadden. Deze overtuigingen waren destijds heel nuttig voor je, maar nu  heb je ze niet altijd meer nodig. Sterker nog soms werken ze je tegen. Denk hierbij aan gevoelens als angst, schuld en neiging tot perfectionisme. Met behulp van innerlijk kindwerk laat je deze los en kom je tot meer geschikte denk- en gedragspatronen.

 

Ankh 

Een Egyptisch symbool, levenskruis, sleutel van het leven. Het woord Ankh kan zowel spiegel als leven betekenen. Mijn Ankh is speciaal voor mij gemaakt. Ik kan hiermee energieën sturen en zet dit krachtige instrument in mocht het nodig zijn.

 

Magninfied Healing

 

 Magnified Healing behandeling brengt balans en harmonie. Het is een liefdevolle, zachte en toch krachtige manier om het hele fysieke en mentale systeem te helen. Het brengt bewustzijn op alle niveaus.

 

Een intake: €50

Een holistische sessie:  €75