Over Vera

 “Ik wil leven en werken in het hier en nu en vanuit mijn hart.”

Over mijzelf kan ik vertellen dat ik ben opgegroeid in een disfunctioneel gezin waarin ik me als kind niet altijd veilig heb gevoeld. In mijn bestaan heb ik te maken gekregen met zowel positieve als ingrijpende ervaringen. Dit maakt dat ik mijzelf het beste kan omschrijven als mens met levenservaring.

Een positief mens met een vleugje humor die altijd interesse heeft naar hetgeen een ander beweegt. Hierbij maak ik gebruik van mijn ervaring kennis en kunde om soepel tot de kern te komen. Het lukt mij om gedachtes en emoties van de ander zonder oordeel te vertalen tot waardevolle inzichten. Voor mij is het  belangrijk om  heldere kaders te stellen met als doel de veiligheid te creëren waarbinnen de ander de confrontatie met zichzelf kan aangaan. 

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn hond door de natuur te struinen een potje hockey met de dames te spelen. Goed voor mezelf te zorgen doe ik door gezond te leven.

 

Afgeronde opleidingen trainingen en cursussen: 

 

  •  Leefstijlcoach bij het CAM-instituut
  • Magnified-healing inwijding bij Garra van Duijn
  • Holistisch Therapeut bij ZOMA-opleidingen inclusief het  Reiki Master en Familieopstellingen 
  • Clownerie opleiding Ibiza bij Eric de Bont
  • Floweringopleiding bij ’t Laborint in Arnhem. 
  • HBO-Jeugdwelzijnswerk in Maastricht

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging BLCN en sta ingeschreven in het KABIZ. 

lidmaatschap nummer 5838
Lidmaatschap nummer 0884